Framnesbasaren

87.000 kroner kom inn på den etterkvart tradisjonelle Framnesbasaren som Framnesforeininga står bak. Foreininga støttar elevretta tiltak på område som internatbudsjett ikkje klarer å dekkje. Klatrevegg, kafemøblar og sofagrupper er noko av det foreininga har betalt med basarpengane desse ni åra foreininga har arrangert basar.

I år hadde me mange flotte kulturelle innslag i tillegg til stort åresal med flotte gevinstar, eige barnelotteri der alle borna vinn, ekstratrekking og trekking av hovudlotteriet. Barnekoret Shine, med dirigent Kristine Belt Skutlaberg i spissen song tre friske og gode barnesongar om Jesus

Framnesbasaren

Håvard og Ingrid spelte toradar, framneselevane Sindre og Ragnhild piano og klarinett. Gamlerektoren Lars Reinlund kom heilt frå Karmøy og song og heldt andakt. Geir Johnny Undal leia oss trygt gjennom kvelden.

Me ser at folk kosar seg på basaren vår og neste år må me ta inn endå fleire stolar. Kaffi og kaker var det og til alle, slik at ingen gjekk svoltne heim. Tusen takk til alle som har kjøpt lodd, gjeve gevinstar og støtta basaren på ulike måtar.

Gevinstliste

GEV.NR.: GEVINSTAR: