Jeg heter Karina Kristoffersen (t.v.), er 20 år gammel og kommer fra Veavågen, Karmøy. Etter Framnes valgte jeg å bruke et år på Bibelskolen i Grimstad, noe jeg er veldig takknemlig for at jeg prioriterte! Da jeg fikk en mye bedre og mer personlig relasjon til Gud.

Jeg heter Gro Egeland (i midten), 20 år og kommer fra Bjerkreim. Etter Framnes-åra hadde jeg et friår der jeg gikk på Bildøy Bibelskole. På skolen fikk jeg både vokse og utfordre meg i troen. Jeg opplevde mye forskjellig, når vi på KRIK-linjen reiste til Tanzania og Kenya fikk jeg se hvordan de fattige hadde det og hvor lite som skal til for at de smiler. Det er mange inntrykk og opplevelser som sitter igjen.

Mitt navn er Lise Lund (t.h.) Ingvartsen, jeg er 20 år og kommer fra Rennesøy. Etter årene på Framnes hadde jeg meg et friår hvor jeg jobba i en klesbutikk og bodde hjemme. Jeg klarte også å få tid til å reise innom Spania, Egypt, England og Thailand i løpet av året. Etter et deilig friår hjemme, var jeg klar for å komme meg tilbake til Framnes.

Dette året jobber vi som miljøarbeidere på Framnes, og vi trives utrolig godt med det! Vi har alle gått på Framnes, og når vi fikk muligheten til å være her et år til, var det et lett valg. Som miljøarbeidere jobber vi for at elevene skal ha det bra og for at miljøet skal være på topp. Vi ønsker å være tilgjengelige for elevene dersom de ønsker å snakke eller finne på noe gøy. Vi steller i stand møter, har KRIK en gang i uken og finner på mye forskjellig sprell i helgene. Noe av det vi har gjort frem til nå er Paint ball, mørkegjemsel, rumpeldunk og grip mikrofonen. Framnes er et fantastisk sted hvor du får venner for livet , oppleve Guds nærvær og skaper mange flotte minner. Vi kan alle tre skrive under på at dette året på Framnes kommer til å blir supert.